Ciolacu, despre Ministerul Apărării: un eventual troc „nu este o abordare serioasă”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că partidul va veni „cât de curând” cu o nominalizare pentru Ministerul Apărării şi consideră că un troc „nu este o abordare serioasă”.

213 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre Ministerul Apărării: un eventual troc „nu este o abordare serioasă”

Ciolacu, despre Ministerul Apărării: un eventual troc „nu este o abordare serioasă”

Întrebat miercuri când va face PSD o propunere pentru şefia ministrului Apărării, Marcel Ciolacu a spus: „Cât de curând. În momentul acesta Ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost şeful de Stat Major, deci nu este o problemă în acest moment la Ministerul Apărării”.

De asemenea, liderul social-democrat a fost întrebat dacă se pune problema ca PSD să cedeze Ministerul Agriculturii şi să primească în schimb un alt minister.

„Nu, nu consider că este o abordare serioasă uin eventual troc, are loc o discuţie în coaliţie, cum este normal”, a precizat Ciolacu.

Ministrul Apărarii Vasile Dîncu a demisionat din funcţia de ministru al Apărării. El a fost în ultima perioadă ţinta unor critici din partea prim-ministrului şi a preşedintelui Klaus Iohannis, după o serie de declaraţii legate de soluţionarea conflictului din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici