Ciolacu, despre sumele plătite de PSD pentru deplasările lui Dragnea: Mă iertaţi, nu ştiam. Nu fac zid şi nu acopăr nicio ilegalitate

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că dacă au fost achiziţionate de PSD trei curse de avion privat pentru Liviu Dragnea, atunci cei vinovaţi vor săspunde. Liderul interimar al PSD a mai spus că nu va face zid să acopere o ilegalitate, dar că nu se va interesa de cheltuielile respective.

6895 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre sumele plătite de PSD pentru deplasările lui Dragnea: Mă iertaţi, nu ştiam. Nu fac zid şi nu acopăr nicio ilegalitate

Ciolacu, despre sumele plătite de PSD pentru deplasările lui Dragnea: Mă iertaţi, nu ştiam. Cei vinovaţi vor săspunde

"Vă rog frumos să mă iertaţi, nu ştiam. Aş vrea foarte mult să vorbim despre prezent şi viitor. Sunt ferm convins că dacă s-a încălcat legea cei care au încălcat legea vor răspunde. Nu fac zid şi nu acopăr nicio ilegalitate. Nu cunosc detalii. Chiar vă rog frumos să vă uitaţi la mine. Nu m-am interesat de niciun avion şi nu o să mă interesez", a declarat Marcel Ciolacu, vineri, întrebat dacă ştie despre plăţile făcute de PSD pentru trei curse de avion privat.

Întrebat dacă PSD mai are datorii după alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a răspuns: "O să am grijă ca toată lumea care a avut contract cu PSD, în termen legal, o să-şi primească banii înapoi. Nu există niciun partid în România în acest moment care să nu aibă datorii".

Potrivit informaţiilor publicate de Euopa Liberă.org, PSD ar fi închiriat avioane private pe trasee care coincideau cu vizitele fostului preşedinte al Camerei Liviu Dragnea, în acelaşi interval de timp. Sumele vehiculate ating 800.000 de euro în 2018.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
buget,
cameră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici