Ciolacu, după ce PNL anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan: Au ajuns la concluzia că Firea e cea mai bună

  • Liderul interimar al PSD susţine că „PNL a început cu un abandon campania electorală”
  • Marcel Ciolacu: Formaţiunea liberală ar fi ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cel mai bun candidat pentru conducerea Primăriei Capitalei.
  • Preşedintele PSD amineşte că Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan.
733 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după ce PNL anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan: Au ajuns la concluzia că Firea e cea mai bună

Ciolacu, după ce PNL anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan: Au ajuns la concluzia că Firea e cea mai bună

„PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti! După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună. Practic, liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine!”, scrie, vineri dimineaţa, Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele PSD amineşte că Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan.

„Şi sunt convins că, oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată!”, conchide Ciolacu.

PNL a votat, vineri, în unanimitate, susţinerea lui Nicuşor Dan în alegerile pentru Primăria Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
firea,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici