Ciolacu îl critică pe Iohannis: A trecut cu limuzina glonţ pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!

  • Demisia ministrului Sănătăţii este „un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia de la Matei Balş”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu.
  • El îl critică pe Klaus Iohannis: „A trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest”.
  • El îi critică şi pe premierul Florin Cîţu şi pe liderii USR PLUS.
1771 afișări
Imaginea articolului Ciolacu îl critică pe Iohannis: A trecut cu limuzina glonţ pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!

Ciolacu îl critică pe Iohannis: A trecut cu limuzina glonţ pe lângă rudele victimelor. Niciun gest!

„O guvernare criminală se spală iar pe mâni de moartea unor pacienţi. Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară. Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele <structurale> şi reforma”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El îi critică şi pe premierul Florin Cîţu şi pe liderii USR PLUS.

„Cîţu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate şi i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe şefii de spitale că nu fac investiţii în infrastructură!!! Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu şi toată liota de moralişti din USR-PLUS dau declaraţii de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere şi ar gestiona chiar Sănătatea! “Pare că nu reuşim să învăţăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi câţi români mai trebuie să moară până veţi învăţa, iresponsabililor? Ştiu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi îngheţe, la propriu şi la figurat, ţinându-i în frig în case şi tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii ţării”, conchide liderul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
iohannis,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici