Ciolacu: Premierul se foloseşte de banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaţilor la congres

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîţu că foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaţilor la congresul PNL.

243 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Premierul se foloseşte de banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaţilor la congres

Sursa foto: Mediafaxfoto

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că banii românilor sunt folosiţi într-o luptă electorală din interiorul PNL.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dumneavoastră. până la urmă banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva. Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la congres”, a spus Marcel Ciolacu, la RomâniaTV.

Conform acestuia, România a ajuns în această situaţie „dintr-o dorinţă a unui preşedinte de ţară de a avea Guvernul său”.

„Eu nu înţeleg de ce nu intervine şi nu spune: Am greşit şi nu se mai poate continua aşa”, a mai spus liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici