Ciolacu: Şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu va avea loc săptămâna viitoare

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu va avea loc săptămâna viitoare, dar că data exactă va fi stabilită luni, în Birourile Permanente Reunite.

654 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu va avea loc săptămâna viitoare

Ciolacu: Şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu va avea loc săptămâna viitoare

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu va avea loc în termenul prevăzut de lege.

„Luni, în Birourile Permanente Reunite, vom lua această decizie. Categoric, şedinţa va avea loc în termenul de 15 zile stabilit de lege, iar ultima zi din cele 15 ar fi vineri”, a spus Marcel Ciolacu, la DC News.

Acesta a precizat că că PSD se va prezenta la şedinţă şi va vota împotriva Guvernului.

„PSD a luat decizia de a se prezenta la acest vot, deşi noi suntem o minoritate. Data trecută nu am fost, aşteptând decizia CCR, decizie care a spus că domnul Orban nu mai putea fi desemnat. Deci am fost îndreptăţiţi. Dar, când va fi votul, noi vom fi în sală şi vom vota împotriva Guvernului Cîţu”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici