Un filmuleţ cu un candidat USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, fost membru PSD, face senzaţie pe internet: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel” | VIDEO

  • Un filmuleţ cu Ariel Chiş face senzaţie pe internet: Eu sunt Ariel, coadă de purcel
  • Ariel Chiş este candidat din partea USR la Consiliul General al Capitalei
  • Ariel Chiş a fost membru PSD
5177 afișări
Imaginea articolului Un filmuleţ cu un candidat USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, fost membru PSD, face senzaţie pe internet: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel” | VIDEO

Un filmuleţ cu un candidat USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, fost membru PSD, face senzaţie pe internet: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel”

Un filmuleţ cu Ariel Chiş, candidat USR la Consiliul General al Capitalei, face senzaţie pe internet.  
 
Filmuleţul a ajuns viral chiar înainte de alegerile locale.
 
„Eu sunt Ariel, coadă de purcel,
 
Ariel, Ariel,
 
Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă,
 
Ariel, Ariel,
 
Sunt cel mai userist dintre USR-işti,
 
Ariel, Ariel,
 
Eu sunt Ariel, coadă de purcel,
 
Ariel, Ariel,
 
Chiş, piş, lapte griş,
 
Drăguţ ca un caniş,
 
Ariel, Ariel”, spune Ariel Chiş, în celebrul videoclip.
 
Un membru USR ne spune povestea filmuleţului. Laurenţiu Dincă susţine că videoclipul a fost postat pe un grup intern al partidului în perioada campaniei „Fără penali în funcţii publice”, cu scopul de a ridica moralul colegilor, deoarece unii userişti erau cam „obosiţi”.
 
Reacţiile nu au întârziat să apară. Chiş a fost ironizat de membri altor formaţiuni politice.
 
Filiala PSD Sibiu se întreabă într-o postare pe Facebook, dacă ar fi necesară testarea psihiatrică a tuturor candidaţilor pentru funcţii publice, înainte de alegeri.
 
Şi deputatul PMP Robert Turcescu a văzut filmuleţul viralizat. „Ariel, tu nu ai nicio vină, atât te duce mintea”, spune acesta, pe Facebook.
 
Tudor Ionescu, consilier general al Capitalei din partea ALDE, spune că „sirena de Chiş” era membru PSD în 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici