Cîţu, ameninţător la adresa PSD: Să spună sau nu dacă vor cu noi

Florin Cîţu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de social-democraţi în şedinţa de luni a conducerii PNL, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX. „Nu este un mod de lucru în echipă. Să spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair”, a spus liderul PNL.

646 afișări
Imaginea articolului Cîţu, ameninţător la adresa PSD: Să spună sau nu dacă vor cu noi

Cîţu, ameninţător la adresa PSD: Să spună sau nu dacă vor cu noi

Florin Cîţu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de social-democraţi în şedinţa de luni a conducerii PNL, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

„Sunt anumite teme ridicate în spaţiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliţie, în ultima vreme”, le-a spus Cîţu liderilor liberali.

El a acuzat şi existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa.

„Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem dacă va continua. Să spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair”, a mai spus preşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
pnl,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici