Cîţu continuă războiul cu Orban : „Aş fi vrut să ştiu ce a făcut pentru campania de vaccinare. M-a mâhnit declaraţia lui”

Premierul Florin Cîţu se declară mâhnit de declaraţia lui Ludovic Orban, potrivit căruia cine a stabilit ţintele de vaccinare trebuia să le urmărească. Pe de altă parte, premierul anunţă că, indiferent de rata de infectare, nu va mai închide pieţele şi mall-urile pentru vaccinaţi.

718 afișări
Imaginea articolului Cîţu continuă războiul cu Orban : „Aş fi vrut să ştiu ce a făcut pentru campania de vaccinare. M-a mâhnit declaraţia lui”

Cîţu continuă războiul cu Orban : „Aş fi vrut să ştiu ce a făcut pentru campania de vaccinare. M-a mâhnit declaraţia lui”

Cîţu, întrebat dacă îl sperie estimarea potrivit căreia la finalul lunii septembrie noile infectări vor ajunge la 1.500 de cazuri pe zi, a spus că ar dori să nu se ajungă acolo, însă, dacă va creşte rata de infectare, restricţiile se vor reduce.

Pe de altă parte, prim-ministrul declară că nu pot exista restricţii pentru cei vaccinaţi, însă totul depinde de rata de infectare din perioada următoare.

„Nu voi mai inchide pieţele agro-alimentare şi mall-urile. Nu vom închide economia, garantez asta”, a spus Cîţu, marţi seara, la Digi24.

Referitor la declaraţia lui Ludovic Orban, care a spus că cine a stabilit ţintele campaniei de vaccinare trebuia să le urmărească, premierul a precizat că ţintele nu sunt ale unei guvernări, ci estimări venite de la specialişti: „M-a mâhnit declaraţia. Aş fi vrut să ştiu ce a făcut d-l Orban pentru campania de vaccinare”.

Întrebat, de asemenea, despre „premierea” celor vaccinaţi cu bonuri valorice sau loterii, Cîţu a spus că a văzut aceste soluţii şi în alte ţări: „Dau câteva rezultate, dar nu ştiu dacă cele scontate. Putem să încercăm artificii, dar trebuie să înţelegem că trebuie să susţinem vaccinarea”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici