Ciucă, despre azilele groazei: Vom cere măsuri pentru toţi cei vinovaţi

„Vom cere măsuri pentru toţi cei vinovaţi, nu contează la ce ministere îşi desfăşoară activitatea”, declară fostul premier Nicolae Ciucă despre azilele în care vârstnicii erau maltrataţi.

303 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre azilele groazei: Vom cere măsuri pentru toţi cei vinovaţi

Ciucă, despre azilele groazei: Vom cere măsuri pentru toţi cei vinovaţi

„Ceea ce s-a întâmplat în azilele groazei este absolut incredibil şi inadmisibil. De aceea, în discuţiile pe care le-am avut în conducerea partidului şi pe care le vom susţine în continuare, acestea trebuie să fie de o intransigenţă maximă. Nu există niciun fel de toleranţă şi cerem tuturor instituţiilor statului să ia măsurile cele mai adecvate şi cât mai repede cu putinţă astfel încât toţi cei vinovaţi să fie pedepsiţi”, a declarat, luni, fostul premier Nicolae Ciucă.

Acesta a spus că nu a primit nicio sesizare despre situţia din azilele vizate cât timp a fost premier, chiar dacă ancheta a început în februarie.

„Sunt convins că, indiferent de ce instituţii ar fi fost vorba, indiferent de ce nivel de conducere ar fi fost vorba, şi atunci, şi acum, măsurile trebuie să fie aceleaşi”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă va cere în coaliţie măsuri de la Ministerul Muncii, Ciucă a răspuns: „vom cere măsuri pentru toţi cei vinovaţi, nu contează la ce ministere îşi desfăşoară activitatea. Este clar că trebuie să fie luate măsuri”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
azile,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici