Ciucă, discuţii cu Metsola: Miza este păstrarea într-o poziţie fruntaşă a forţelor pro-europene

Miza alegerilor din iunie este păstrarea într-o poziţie fruntaşă a forţelor pro-europene, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după o întâlnire cu preşedintele parlamentului European, Roberta Metsola.

164 afișări
Imaginea articolului Ciucă, discuţii cu Metsola: Miza este păstrarea într-o poziţie fruntaşă a forţelor pro-europene

Sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

„M-am revăzut astăzi (miercuri - n.r.) la Bucureşti cu Roberta Metsola, preşedinta Parlamentului European, care participă la congresul PPE. Ideea principală a discuţiei a fost strategia pentru următoarele alegeri europarlamentare. Ca populari europeni, credem că aceasta va fi cea mai bună evaluare a modului în care instituţiile europene abordează problemele curente”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El adaugă că, în ultimii ani, „în Europa a crescut un val de politicieni şi formaţiuni extremiste, cu un discurs anti-european”.

„Miza alegerilor din iunie este păstrarea într-o poziţie fruntaşă a forţelor pro-europene. Doar aşa, noul Parlament European şi viitoarea Comisie pot continua să ia măsuri bazate pe valorile pe care este construită UE. Am discutat şi despre fenomenul îngrijorător al răspândirii dezinformărilor şi manipulărilor pe reţelele sociale. Concluzia noastră este că le putem combate arătând cetăţenilor beneficiile apartenenţei la Uniunea Europeană şi soluţiile pentru depăşirea provocărilor economice din prezent”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici