Ciucă: Ne-am angajat să mergem la alegeri „prin noi înşine", asta înseamnă responsabilitate

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că la alegerile de anul viitor liberalii au decis să nu facă alianţe electorale. Ne-am angajat să mergem la alegeri „prin noi înşine", asta înseamnă responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample, a spus şeful liberalilor.

169 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Ne-am angajat să mergem la alegeri „prin noi înşine", asta înseamnă responsabilitate

Ciucă: Ne-am angajat să mergem la alegeri „prin noi înşine", asta înseamnă responsabilitate

Declaraţiile au fost făcute la întâlnirea pe care Nicolae Ciucă şi alţi lideri liberali au avut-o cu echipa PNL din nord-vestul ţării.

„La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, am spus foarte clar că PNL este partidul care menţine stabilitatea României, garantând în acelaşi timp ritmul susţinut al investiţiilor pentru modernizarea ţării. Suntem cei care au fost mereu alături de mediul de afaceri, pentru că susţinerea antreprenoriatului înseamnă de fapt locuri de muncă, progres economic şi recuperarea decalajelor faţă de alte state”, a transmis Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a confirmat că la alegerile de anul viitor liberalii nu vor face alianţe electorale şi le-a cerut reprezentanţilor din teritoriu să propună proiecte şi obiective.

„Ne-am angajat de curând ca, anul următor, să mergem la alegeri „prin noi înşine", ceea ce înseamnă responsabilitatea de a iniţia măsuri şi proiecte ample. Împreună cu toate organizaţiile din ţară, trebuie să ne stabilim obiective pentru următoarea perioadă şi este firesc să aflăm chiar de la colegii din teritoriu care sunt problemele cu care se confruntă comunităţile şi ce soluţii putem găsi pentru acestea. Administraţiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga ţară. Am văzut acest lucru în toate regiunile în care am fost şi am convingerea că parteneriatul strâns dintre autorităţile centrale şi cele locale rămâne cheia pentru a transforma România”, a precizat Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici