Clotilde Armand a fost împuternicită să verifice tarifele serviciului de salubrizare al Sectorului 1. Un consiler local dezminte afirmaţiile primarului

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat, în şedinţa de joi, această activitate se va realiza prin luarera în calcul numai a costurilor necesare şi utile prestării serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către Compania Romprest Service SA conform prevederilor Legii nr. 101/2006 a serviciului de salubrizare a localităţilor.

1356 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand a fost împuternicită să verifice tarifele serviciului de salubrizare al Sectorului 1. Un consiler local dezminte afirmaţiile primarului

Sursa foto: Mediafaxfoto

Clotilde Armand a anunţat printr-o postare pe Facebook, că a fost împuternicită de către Consiliul Local al Sectorului 1 să verifice modul de stabilire al tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021.

Într-o intervenţie telefonică la Aleph News, consilierul local din partea PNL, Dan Podaru, a declarat că responsabilitatea crizei gunoiului este de datoria primarului Sectorului 1 să o gestioneze în mod corect.

„Eu cred că am votat după comunicat, ca întotdeauna. Doamna Clotilde Armand se află într-o campanie electorală permanentă, care depăşeşte legalitatea sau realitatea din teren. În niciun caz, nu s-a votat propunerea dânsei, au existat două modificări propuse din partea PNL, unul dintre ele dând posibilitatea primarului de a realiza controlul, conform contractului şi legii. Întotdeauna trebuie să respectăm legea, nu putem să acţionăm impulsiv sau abuziv, împotriva unui partener, a unui contract comercial”, a declarat Dan Podaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici