Co-vicepreşedinte PNL: Vom avea întâlniri judeţene de armonizare, iar accentul va fi pus pe ACL

Co-vicepreşedintele PNL pentru regiunea Nord-Est Ioan Bălan susţine că structura de conducere centrală a noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL va funcţiona ”în oglindă” în fiecare judeţ, vor fi organizate rapid ”întâlniri de armonizare” în organizaţii, iar accentul va fi pus pe ACL.

220 afișări
Imaginea articolului Co-vicepreşedinte PNL: Vom avea întâlniri judeţene de armonizare, iar accentul va fi pus pe ACL

Co-vicepreşedintele PNL pentru regiunea Nord-Est Ioan Bălan (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Deputatul de Suceava Bălan a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că ceea ce s-a întâmplat sâmbătă ca şi structură naţională de conducere a noului partid rezultat din fuziunea PNL-PDL "va funcţiona în oglindă în fiecare judeţ".

El a precizat că de sâmbătă este un statut votat pe care fiecare membru al PNL trebuie să îl respecte ”cu sfinţenie”.

"De sâmbătă nu mai sunt PDL şi PNL, ci doar PNL", a spus Bălan.

El a precizat că într-o perioadă extrem de scurtă vor avea loc ”întâlniri de armonizare” până la fiecare organizaţie de secţie de votare.

"Peste câteva zile va fi stabilit şi candidatul unic la Preşedinţie şi de a doua zi începem să strângem semnăturile de susţinere", a afirmat Bălan, menţionând că ţinta pentru judeţul Suceava este strângerea a 50.000 de semnături.

Deputatul liberal a precizat că atenţia va fi centrată pe campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi pe Alianţa Creştin Liberală şi mai puţin pe discuţii interne legate de partid, menţionând că se va stabili şi o conducere a alianţei, mult mai suplă, care va lua deciziile în perioada următoare.

"Accentul va fi pus în perioada următoare pe Alianţa Creştin Liberală pentru că intrăm în campania electorală. Toate acţiunile se vor desfăşura sub sigla alianţei, care va conţine şi semnele PNL şi PDL tocmai pentru ca toţi votanţii celor două partide să se identifice în această alianţă", a adăugat Ioan Bălan.

Reprezentanţii PDL şi ai PNL au aprobat, sâmbătă, în unanimitate, într-un congres comun, protocolul de fuziune prin contopire dintre PDL şi PNL şi statutul noului partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici