COMENTARIU: Deputaţii "freacă menta". Fără să stea în intenţia lor, pensiile au blocat Camera

"E blocaj. Acum frecăm menta" - aşa mi-a explicat, textual şi plastic, un tânăr deputat al unui mare partid, situaţia în care se scaldă, de vreo săptămână, aleşii neamului.

25 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU: Deputaţii "freacă menta". Fără să stea în intenţia lor, pensiile au blocat Camera

COMENTARIU: Deputaţii "freacă menta". Fără să stea în intenţia lor, pensiile au blocat Camera (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Faptul în sine nu este, însă, unul neapărat rău. A "freca menta" poate detensiona, poate avea efecte benefice asupra psihicului şi poate conduce la o stare de bine, chiar beautitudine.

Dacă însă acest lucru se produce pe bani publici, în timpul orelor de program, gestul respectiv produce vădite implicaţii sociale şi suscită interesul opiniei publice, mai ales că "frecarea mentei" are la bază nici mai mult nici mai puţin decât o dezbatere parlamentară aprinsă asupra pensiilor românilor.

Deşi pensiile - care, dacă ar fi să le personalizăm, nu sunt decât nişte fiinţe mici, chiar mititele, cu care ne dăm întâlnire mai devreme sau mai târziu - nu au avut deloc în intenţie să producă dezbateri degenerate, ele au stat la baza blocajului de la Cameră şi, iarăşi fără să vrea, asigură un alibi ideal deputaţilor pentru a "freca menta".

Citeşte continuarea comentariului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici