Comisia de învăţământ a Camerei a adoptat noua Lege a educaţiei

Comisia de învăţământ a Camerei Deputaţilor a adoptat, vineri, noua Lege a educaţiei, cu 16 voturi "pentru", 10 voturi "împotrivă" şi 5 abţineri.

39 afișări
Imaginea articolului Comisia de învăţământ a Camerei a adoptat noua Lege a educaţiei

Comisia de învăţământ a Camerei a adoptat noua Lege a educaţiei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Voturile împotrivă şi abţinerile au aparţinut opoziţiei.

Astfel, deputaţii din Comisia de învăţământ au adoptat Legea educaţiei care cuprinde 316 articole, după aproape trei săptămâni de dezbateri, în unele zile comisia lucrând de la ora 10.00 până la ora 19.00 inclusiv în zilele de vineri.

Preşedintele Comisiei de învăţământ, Cristian Dumitrescu (PSD), a precizat că va fi elaborat un raport al comisiei, arătând că acesta ar putea fi înaintat luni Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Pe parcursul dezbaterilor din comisie, au fost prezenţi la lucrările acesteia ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, şi membri ai conducerii Ministerului Educaţiei.

Proiectul de lege urmează să fie dezbătut de plenul Camerei Deputaţilor şi apoi de Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici