Comisia Udrea îşi continuă marţi audierile

Preşedinta ANRMAP, Cristina Trăilă, este aşteptată, marţi, la audieri în cadrul Comisiei Udrea, unde urmează de asemenea să fie audiaţi secretarul general al Ministerului Turismului, doi directori ai acestei instituţii precum şi operatorul desemnat cu întreţinerea site-ului Ministerului.

27 afișări
Imaginea articolului Comisia Udrea îşi continuă marţi audierile

Comisia Udrea îşi continuă marţi audierile (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis presei la puţin timp după ce liderul PDL Adriean Videanu a anunţat că partidul său cere desfiinţarea Comisiei Udrea, dezbaterile în cadrul Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului pentru acţiuni de promovare a turismului şi a imaginii României sunt programate să înceapă cu o dezbatere în plen marţi, la ora 11, urmând ca, începând de la ora 12.00, timp de 50 de minute, să fie audiată Cristina Trăilă, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

Comisia îi va audia, cu începere de la ora 13, pe Gheorghe Nastasia, secretar general în cadrul Ministerului Turismului, Octavian Arsene, directorul Direcţiei Dezvoltare Turistică din Minister şi pe Ana-Maria Toma, directoarea Direcţiei de Comunicare a instituţiei.

Totodată, Comisia are programată în cursul după-amiezei de marţi audierea operatorului desemnat cu întreţinerea site-ului Ministerului Turismului.

Aceasta este cea de-a doua săptămână de audieri în cadrul Comisiei. Săptămâna trecută, membrii comisiei conduse de liberalul Ludovic Orban au audiat mai mulţi jurnalişti dar şi oficiali din Minister.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici