Comitetul Executiv Naţional al PSD, în şedinţă pentru a vota viitorii miniştri

Şedinţa CExN al PSD în care se vor vota persoanele care vor ocupa portofoliile ce revin partidului în Cabinetul Ponta II a început, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, la reuniune participând şi Liviu Voinea, Mihnea Costoiu, Liviu Pop, Eugen Teodorovici, vehiculaţi ca viitori miniştri.

273 afișări
Imaginea articolului Comitetul Executiv Naţional al PSD, în şedinţă pentru a vota viitorii miniştri

Comitetul Executiv Naţional al PSD, în şedinţă pentru a vota viitorii miniştri (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Cei cinci stau la masa la care s-au aşezat liderii PSD, fără a avea însă şi călăreţi cu numele lor.

De la şedinţă lipseşte Iulian Iancu, al cărui nume fusese vehiculat pentru Energie, în schimb este prezent Constantin Niţă, propus şi el pentru Energie.

Ponta a anunţat în şedinţă că va fi acordat un vot pentru Mircea Duşă, pentru a face parte din viitorul Guevrn, deşi acesta lipseşte de la şedinţă, fiind în zonele afectate de zăpadă.

Ponta a mai spus că îl va propune în Guvern şi pe Dragnea, cei doi fiind singurele nume despre care Ponta a spus că vor fi propuse pentru a fi votate în Cabinet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici