Constantin: Din punct de vedere politic, nu se impune suspendarea lui Băsescu

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că din punct de vedere politic nu se impune suspendarea din funcţie a şefului statului, Traian Băsescu, ca urmare a problemelor cu Justiţia pe care le are fratele său, el arătând că România nu are nevoie de instabilitate.

96 afișări
Imaginea articolului Constantin: Din punct de vedere politic, nu se impune suspendarea lui Băsescu

Preşedintele PC, Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihăescu/Mediafax Foto)

”Cred că din punct de vedere politic nu se impune o suspendare. Repet, politic, nu cred că avem nevoie în momentul de faţă de instabilitate. Dar pe măsură ce evoluează ancheta, şi dacă apar elemente... În momentul de faţă eu cred că din punct de vedere politic nu este cazul, dar vom analiza pe măsură ce evoluează ancheta”, a spus Constantin.

El a aspus că parlamentarii PC vor fi prezenţi şi vor vota în favoarea unei declaraţii politice a Parlamentului prin care să i se solicite preşedintelui Traian Băsescu să demisioneze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici