Constantin: PC susţine candidatul PSD la Preşedinţie ”numai” dacă acesta va fi Victor Ponta

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că formaţiunea sa va susţine candidatul PSD la Preşedinţie ”numai” dacă acesta av fi Victor Ponta, în caz contrar luând în calcul fie să susţină un candidat propriu, fie un candidat independent.

73 afișări
Imaginea articolului Constantin: PC susţine candidatul PSD la Preşedinţie ”numai” dacă acesta va fi Victor Ponta

Constantin: PC susţine candidatul PSD la Preşedinţie ”numai” dacă acesta va fi Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

”Probabil la Consiliu Naţional va fi şi o discuţie vizavi de susţinerea candidatului la funcţia de preşedinte al României. Decizia pe care eu am propus-o partidului e ca PC să susţină candidatul PSD numai dacă acel candidat se numeşte Victor Ponta. În caz contrar, sigur că va trebui să luăm în calcul ce opţiuni are PC, în acest sens chiar se fac şi anumite cercetări sociologice în interiorul partidului”, a spus Constantin.

El a arătat că prima posibilitate luată în calcul de PC e susţinerea lui Ponta, dacă acesta decide să candideze, dar şi susţinerea , în caz contrar, a unui candidat propriu sau independent.

”Luăm în calcul mai multe posibilităţi, posibilitatea de a susţine în primul rând, pe Victor Ponta, dacă va decide să candideze; o altă variantă poate fi şi de candidat propriu; altă variantă e de candidat independent, aşa cum cred eu că este cel mai bine în primul rând pentru această coaliţie, să susţină un candidat comun care să câştige alegerile”, a spus Constantin.

El a arătat că săptămâna viitoare, pe data de 4 iulie, PC va convoca o şedinţă a Consiliului Naţional unde, în conformitate cu statutul, vor fi alese funcţiile de vicepreşedinte.

”Am decis asupra unei structuri - şapte preşedinţi regionali şi 15 care vor coordona departamentele”, a mai spus Constantin.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici