Copreşedintele PNL Alina Gorghiu: După ce au tot fluturat bau-bau-ul moţiunii, liderii PSD au concluzionat că nu e timp

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a ironizat joi decizia PSD-UNPR-ALDE de a nu depune moţiune de cenzură, comentând că "după ce au tot fluturat bau-bau-ul moţiunii de cenzură, astăzi s-au reunit şi au concluzionat, solemn, că timpul e prea scurt, genial".

819 afișări
Imaginea articolului Copreşedintele PNL Alina Gorghiu: După ce au tot fluturat bau-bau-ul moţiunii, liderii PSD au concluzionat că nu e timp

Gorghiu: După ce au tot fluturat bau-bau-ul moţiunii, liderii PSD au concluzionat că nu e timp (Imagine: Razvan Chirita/ Ariva Mediafax Foto)

"Mintea de pe urmă: după ce au tot fluturat bau-bau-ul moţiunii de cenzură, astăzi s-au reunit şi au concluzionat, solemn, că timpul e prea scurt. Genial! Nu sunt suficiente emoticoanele ca să exprime ridicolul situaţiei :)", a scris Gorghiu, pe Facebook.

Ea mai spune că liderii celor trei partide ameninţă acum Guvernul cu restrângerea posibilităţii de a emite ordonanţe, pe perioada vacanţei parlamentare.

"Trecând la lucruri serioase, aceşti oameni se întrec pe ei înşişi în iresponsabilitate. Acum flutură altă ameninţare îndreptată împotriva Guvernului Cioloş: restrângerea posibilităţii de a guverna pe timpul vacanţei parlamentare. Ceva, ceva nu li se leagă în calculele lor politice...", a comentat Gorghiu.

Majoritatea parlamentară PSD, UNPR şi ALDE nu va depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Cioloş, a anunţat, joi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul discuţiilor cu cele două partide.

Dragnea a reluat argumentele potrivit cărora o moţiune de cenzură, care cel mai probabil ar trece de votul Parlamentului, va duce la alegeri anticipate pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un candidat pentru postul de premier care să fie agreat de majoritatea PSD-UNPR-ALDE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici