Cristian Boureanu: Cred sincer că România va avea mult de suferit în următoarele şase luni

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, candidat la Camera Deputaţilor într-un colegiu din judeţul Vaslui, crede că România va avea mult de suferit în următoarele şase luni din cauza rezultatului alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

2134 afișări
Imaginea articolului Cristian Boureanu: Cred sincer că România va avea mult de suferit în următoarele şase luni

Cristian Boureanu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Perdant în Colegiul de deputaţi nr. 6 Vaslui, vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu şi-a exprimat mâhnirea faţă de rezultatul alegerilor parlamentare şi crede că România nu va avea un viitor prea bun în următoarele şase luni.

"Ştiu că această declaraţie este sub impresia primelor emoţii, dar, ca economist, cred sincer că România va avea mult de suferit în următoarele şase luni în urma rezultatelor din 9 decembrie", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX deputatul Cristian Boureanu.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a obţinut în Colegiul de deputaţi nr. 6 Vaslui aproximativ 25 la sută din numărul total al voturilor valabil exprimate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici