Cristian Preda către H. Prigoană: Să nu-şi ducă retorica pe un teren mai accidentat decât e obişnuit

Europarlamentarul PDL Cristian Preda îi transmite lui Honorius Prigoană că ideea că lupta din 17 ianuarie pentru colegiul 1 ar fi legată de o promisiune de reformă a statului e ridicolă şi îl sfătuieşte pe "şoferul cu numeroase amenzi la activ" să nu îşi conducă retorica pe un teren prea accidentat.

16 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda către H. Prigoană: Să nu-şi ducă retorica pe un teren mai accidentat decât e obişnuit

Cristian Preda către H. Prigoană: Să nu-şi ducă retorica pe un teren mai accidentat decât e obişnuit (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că termenul modernizare s-a împământenit în politica românească. E folosit tot mai frecvent pentru a descrie reforma statului. Ar fi păcat ca sensul lui să se piardă, printr-o utilizare neîndemânatică. De aceea, cred că ar trebui să nu fie folosit în ocazii electorale. De pildă, ideea că lupta din 17 ianuarie pentru colegiul 1 ar fi legată de o promisiune de reformă a statului e ridicolă", scrie Cristian Preda pe blogul său.

El îi transmite lui Honorius Prigoană că ar trebui să înţeleagă "altfel" sensul competiţiei.

"Tânărul Prigoană ar trebui de altfel să înţeleagă sensul competiţiei în care a intrat şi să nu îşi conducă retorica pe un teren mai accidentat decât cel cu care e obişnuit domnia sa, şofer cu numeroase amenzi la activ", adaugă europarlamentarul PDL.

Honorius Prigoană şi-a lansat, luni, la sediul central al PDL, candidatura pentru colegiul 1 din Sectorul 1 al Capitalei, cu sloganul "Punct. Şi de la Capăt!", la eveniment fiind prezent şi preşedintele partidului, Emil Boc, dar şi preşedintele organizaţiei Sector 1, Răzvan Murgeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici