Cristian Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunţă că şi-a depus candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, pentru Convenţia Naţională Extraordinară care va avea loc sâmbătă.

182 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL

Cristian Preda (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preda precizează, pe blogul său, că va încerca să obţină sprijinul delegaţilor pentru modernizarea partidului.

"E un moment greu, în care PDL trebuie să asume rolul de partid-pivot al opoziţiei democratice şi, pe de altă parte, să intre cu curaj şi soluţii în confruntarea electorală din 2 decembrie împotriva maşinăriei USL, care foloseşte venirea sa recentă la guvernare pentru a instaura un monopol politic", mai scrie Cristian Preda.

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, joi, la depunerea candidaturii pentru preşedinţia PDL, că şi l-ar dori în fucţia de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei şi Cristian Preda i-ar vrea în conducerea partidului, arătând că fiecare îşi va câştiga funcţia prin vot.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al PDL a expirat joi, la ora 18.00, singura candidatură înregistrată fiind cea a lui Vasile Blaga.

Candidaturile pentru celelalte funcţii din BPN al PDL pot fi depuse până miercuri, 27 iunie, la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici