Cum se apără Dan Barna, acuzat de premier că a fost la protestul din Piaţa Victoriei: „Am decis să plec pe jos spre casă pentru plăcerea unei plimbări”

Dan Barna, s-a apărat, printr-o postare pe Facebook, precizând că nu a participat la protestul din Piaţa Victoriei. Acesta a fost acuzat de către premierul Ludovic Orban că ar fi participat la manifestaţie.

13033 afișări
Imaginea articolului Cum se apără Dan Barna, acuzat de premier că a fost la protestul din Piaţa Victoriei: „Am decis să plec pe jos spre casă pentru plăcerea unei plimbări”

Cum se apără Dan Barna FOTO Ovidiu Matiu/MEdiafax

Liderul USR precizează că ştirile despre participarea sa la protestul din Piaţa Victoriei ar fi neadevărate şi spune că de fapt s-a nimerit acolo pentru că a ales „plăcerea unei plimbări”.

Acesta prezintă situaţia pe larg, pe contul său de Facebook.  „Nu am fost la protestul din Piaţa Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtăşesc în nici un fel convingerile acelor oameni”, a afirmat Barna.

„Nu am participat la protestul din Piaţa Victoriei. Premierul Orban şi publicaţiile care i-au preluat afirmaţiile trebuie să corecteze acest fake news”, a mai scris politicianul, duminică seară, pe Facebook. 
 
Postarea sa a primit sute de reacţii de la internauţi.
 
                     
 
„Nu am participat la protestul din Piaţa Victoriei. Premierul Orban şi publicaţiile care i-au preluat afirmaţiile trebuie să corecteze acest fake news.
 
Povestea pe lung:
 
În acest weekend am fost la Sibiu în circumscripţie. Am revenit în Bucuresti cu maşina familiei pentru o întâlnire pe care o aveam programată, alături de Dacian Cioloş, la guvern cu premierul Orban pentru a continua discuţiile despre o soluţie pentru Bucureşti prin care Gabriela Firea şi ceilalţi primari PSD de sectoare să se mute din birouri pe pereţii cu tablourile foştilor primari.
 
Soţia m-a lăsat la Guvern plecând acasă cu maşina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru plăcerea unei plimbări şi ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Ţăranului Român.
 
Am traversat deci prin Piaţa Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetăţeni după care mi-am continuat drumul.
 
Nu am fost la protestul din Piaţa Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtăşesc în nici un fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piaţa Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria”, a explicat Barna, pe Facebook. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici