Dacian Cioloş: Nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy, pe care o folosesc de mult

Premierul Dacian Cioloş a scris, pe Facebook, că fotografia în care apare călătorind spre Germania la clasa Economy nu face parte dintr-o campanie de PR, afirmând că a zburat de multe ori la această categorie.

928 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş: Nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy, pe care o folosesc de mult

Dacian Cioloş: Nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy, pe care o folosesc de mult (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

''Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană'', a scris Cioloş într-un comentariu postat pe Facebook la un articol al revistei Vice.

El a precizat că, de când este prim-ministru, a zburat de multe ori cu Economy.

''Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o vad în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?'', a conchis premierul.

Dacian Cioloş a fost fotografiat duminică în avion, în timp ce pleca într-o vizită în Germania, de un reporter TVR, care a relatat că a refuzat invitaţia stewardesei de a lua loc la clasa Business.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici