Dan Barna, gafă în timpul unei conferinţe. Greşeala este aceeaşi pe care a făcut-o şi fiica cea mică a lui Traian Băsescu/ Prima reacţie a liderului USR

Preşedintele USR, Dan Barna, a făcut o gafă în timpul unei conferinţe de presă susţinute miercuri, folosind „succesuri” ca plural al cuvântului „succes”, în loc de forma corectă, „succese”. Aceeaşi greşeală a fost făcută în trecut şi de fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena.

4488 afișări
Imaginea articolului Dan Barna, gafă în timpul unei conferinţe. Greşeala este aceeaşi pe care a făcut-o şi fiica cea mică a lui Traian Băsescu/ Prima reacţie a liderului USR

Dan Barna, gafă în timpul unei conferinţe. Acesta a folosit pluralul succesuri în loc de succese

„Tocmai, după nişte succesuri, faptul că avem acum un rezultat care a fost cumva sub aşteptări, dar bun din nişte analize de confirmare a consistenţei politice a alianţei, este elementul pe care putem să continuăm mai departe”, a spus Dan Barna în timpul unei conferinţe de presă.

Aceeaşi greşeală a făcut şi fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena, în 2008, când a spus: ”Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri”.

Dan Barna a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, la sediul USR, pentru a anunţa rezultatul votului de reconfirmare la şefia partidului. Acesta a fost reconfirmat ca preşedinte al formaţiunii politice.

Barna, după ce a spus „succesuri” în loc de „succese”: Unele glumiţe sociale fac carieră

Liderul USR Dan Barna a afirmat, miercuri, după ce a făcut o gafă, folosind pluralul „succesuri” în loc de forma corectă, „succese”, că „unele glumiţe sociale fac carieră”.

„Da, chiar am scăpat un „succesuri” azi într-o declaraţie de presă. Unele glumiţe sociale fac carieră”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici