Dan Diaconescu: PPDD are de câteva săptămâni negocieri foarte dure cu PSD. Ei se lasă greu

Reprezentanţii PPDD au de câteva săptămâni negocieri "foarte dure" cu PSD, a declarat, marţi, Dan Diaconescu, arătând că PPDD cere foarte multe lucruri, iar PSD "se lasă greu".

212 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu: PPDD are de câteva săptămâni negocieri foarte dure cu PSD. Ei se lasă greu

Dan Diaconescu: PPDD are de câteva săptămâni negocieri foarte dure cu PSD. Ei se lasă greu (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

"Colegii mei au acele negocieri împreună cu liderii PSD, de câteva săptămâni încoace, sunt negocieri foarte dure, noi suntem oameni foarte pragmatici, suntem aproape fiecare dintre noi veniţi dintr-un mediu în care am tot negociat de 20 şi ceva de ani încoace, ne pricepem foarte bine la asta, cerem într-adevăr foarte multe lucruri pentru electoratul nostru, pentru poporul român în general, ei se lasă greu, dar ne este, zicem noi, din ce în ce mai uşor, ceea ce dorim pe fiecare zi ce trece şi sperăm ca într-un final să anunţăm o mare victorie pentru electoratul PPDD", a spus Dan Diaconescu.

El a arătat că sunt lucruri importante pe care le discută, cum ar fi mărirea alocaţiilor copiilor, anularea taxei radio-TV şi votul obligatoriu.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor vedea dacă, până la urmă, mai este necesară semnarea unui acord de colaborare cu PPDD, el arătând că obiectivul major al PSD ţine de colaborarea în plan judeţean şi local cu această formaţiune.

"Pe noi ne interesa foarte mult colaborarea în plan judeţean şi local. Rămâne în continuare obiectivul nostru major. Avem câteva judeţe unde s-au realizat aceste colaborări. O să vedem dacă până la urmă mai este necesară semnarea unui acord", a spus Dragnea.

El a arătat că pentru PSD e obligatoriu ca în judeţe să poată avea o relaţie de colaborare cu PPDD pentru a păstra majorităţile.

Dragnea a spus că e posibil să mai existe negocieri între PSD şi PPDD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici