Dăncilă: PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat. Ponta le-a promis posturi de miniştri

Viorica Dăncilă a declarat, joi, că moţiunea de cenzură pentru demiterea guvernului a trecut în Parlament, pentru că PSD a fost trădat de foştii colegi de coaliţie, dar şi de parlamentari PSD, după ce Victor Ponta le-a promis posturi de miniştri.

200 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat. Ponta le-a promis posturi de miniştri

Dăncilă: PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat. Ponta le-a promis posturi de miniştri

„PSD astăzi în Parlament nu a pierdut pentru că opoziţia a fost puternică. Au fost şase formaţiuni politice împotriva PSD. PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat de oameni din interiorul partidului, de oameni care au făcut parte din guvernare, apoi au plecat. A fost trădat de oameni care au câştigat un mandat în Parlament sub sigla PSD, apoi au trădat.Eu nu pot să îmi vând partidul aşa cum fac alţii. Nu pot să girez anumite acţiuni pentru a distruge acest partid. Este clar că unii vor să distrugă PSD şi acest lucru se poate observa. Eu nu pot face acest lucru.
Nu s-a vorbit niciodată de mize financiare, nu cu mine. Nu mi s-au cerut favoruri politice”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Liderul PSD susţine că Victor Ponta le-a promis „trădătorilor” funcţii în viitorul Guvern.

„Cred că au trădat pentru că li s-a promis anumite lucruri din partea altor formaţiuni. Li s-a promis că o să îi ducă la guvernare şi le va oferi la toţi posturi de miniştri. Eu puteam să ofer posturile de miniştri pentru că eram premier, dar nu puteam să mint oamenii. Nu am oferit la nimeni post de ministru sau de secretar de stat. Domnul Ponta are această calitate de a dezinforma. Domnul Ponta le-a promis la toţi că vor intra la guvernare. Probabil după această periaodă de consultări de la Cotroceni vor vedea că i-a înşelat cum a făcut de fiecare dată. Niciodată preşedintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier dintr-o alianţă PSD-Pro România-ALDE”, a adăugat Dăncilă.

 

Taguri:
dăncilă,
moţiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici