Daniel Buda, reales preşedinte al PDL Cluj, el fiind singurul candidat

Daniel Buda a fost reales, duminică, în funcţia de preşedinte al PDL Cluj, filială pe care o conduce din 2006, el fiind singurul candidat şi obţinând 575 de voturi din partea celor aproape 600 de delegaţi prezenţi la Consiliul de Coordonare Judeţean.

186 afișări
Imaginea articolului Daniel Buda, reales preşedinte al PDL Cluj, el fiind singurul candidat

Daniel Buda (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Daniel Buda a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PDL Cluj la Consiliul de Coordonare Judeţean al filialei, desfăşurat duminică.

Buda a primit 575 de voturi "pentru" şi două "împotrivă", din partea celor aproape 600 de delegaţi prezenţi la şedinţă.

"Îmi doresc ca PDL Cluj să rămână mai departe în fruntea clasamentului la nivel naţional, să fim principala organizaţie a partidului, să avem un aport consistent în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor europarlamentare, a celor prezidenţiale şi a alegerilor generale din 2016. Cred că PDL are nevoie să facă opoziţie, să se reclădească, pentru că România are nevoie de forţa PDL. Mă bucur că s-a pus în discuţie, la Cluj, acest parteneriat cu Traian Băsescu şi eu cred că, fără un astfel de parteneriat, nu vom avea aceleaşi şanse de reuşită", a spus Buda.

Daniel Buda conduce PDL Cluj din anul 2006.

Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Cluj l-a ales în funcţia de preşedinte executiv pe senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al partidului, care a obţinut tot 575 de voturi.

De asemenea, au fost aleşi patru prim-vicepreşedinţi şi zece vicepreşedinţi, dar şi secretarul general al filialei - fostul prefect Florin Stamatian.

Alegerile din PDL Cluj s-au desfăşurat în prezenţa liderului partidului, Vasile Blaga, a fostului premier Emil Boc şi a altor membri ai conducerii partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici