Daniel Constantin, vicepremier: Nu s-a pus problema revocării ministrului Energiei, Toma Petcu, în coaliţie

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, vineri, că în şedinţa coaliţiei de guvernare nu s-a pus problema revocării ministrului Energiei, Toma Petcu, el arătând că acesta se simte din ce în ce mai bine.

171 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin, vicepremier: Nu s-a pus problema revocării ministrului Energiei, Toma Petcu, în coaliţie

Daniel Constantin, vicepremier: Nu s-a pus problema revocării ministrului Energiei, Toma Petcu, în coaliţie

Întrebat dacă s-a discutat în şedinţa de coaliţie despre înlocuirea ministrului Energiei, Toma Petcu, Constantina răspuns: „Am văzut un interes crescut al presei pe acest subiect. În primul rând vreau să vă spun că domnul Toma Petcu se simte din ce în ce mai bine şi ne bucurăm pentru acest lucru. A fost deja prezent la şedinţa de Guvern, este de două săptămâni alături de colegii din ministerul Energiei şi lucrurile merg bine. Să sperăm că vor merge bine în continuare".

"Nu s-a pus problema şi nu se pune problema revocării domnului ministru Petcu”, a subliniat Constantin.

Întrebat dacă nu a fost deschisă discuţia despre remanierea lui Petcu, în condiţiile în care există informaţii că liderul PSD Liviu Dragnea şi-ar dori acest lucru, Constantin a răspuns: „Am ridicat personal această problemă şi nu s-a pus problema de aşa ceva”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici