Daniel Constantin: Vom uza de toate mijloacele democratice pentru ca votul românilor să fie pus în practică

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, luni, că majoritatea va uza de toate mijloacele democratice pentru ca votul românilor să fie pus în practică, arătând că rezultatul referendumului a fost viciat în mod voit de către PDL şi preşedintele suspendat, Traian Băsescu.

618 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: Vom uza de toate mijloacele democratice pentru ca votul românilor să fie pus în practică

Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

"Vreau să vă asigur că nu lăsăm armele jos şi vom face tot ce ţine de noi, vom uza de toate mijloacele democratice ca votul celor opt milioane de români să fie puse în practică. Voinţa a opt milioane de români trebuie să fie dusă la sfârşit la un moment dat. Din punctul meu de vedere, sigur că, după ce vom vedea rezultatele finale, mizăm pe înţelepciunea Curţii Constituţionale care va lua act de realitatea pe care au exprimat-o românii prin votul de ieri", a spus Daniel Constantin.

Preşedintele PC a anunţat că USL va uza de toate mijloacele democratice pentru ca votul românilor să fie pus în practică.

"Preşedintele nu mai are legitimitate şi avem datoria faţă de opt milioane de români ca votul lor să fie cunoscut şi să fie aplicat de toată lumea, inclusiv de către preşedinte. Există şi cred că toată lumea a văzut, chiar şi Curtea Constituţională şi Biroul Electoral şi Parlamentul României că rezultatul votului a fost viciat în mod voit de către PDL şi Traian Băsescu, ca atare spiritul legii care a fost dat de către Parlamentul României de a avea un prag minim de 50 plus unul a fost încălcat în mod voit de către PDL", a mai declarat Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici