Daniel Oajdea: Am fost dat afară de la întâlnirea Băsescu - PDL, de la Snagov

Deputatul Daniel Oajdea, propus pentru excluderea din PDL pentru votul în favoarea moţiunii de cenzură a PSD, susţine că a fost dat afară de la întâlnirea dintre Traian Băsescu şi liderii şi parlamentarii PDL, care se desfăşoară, duminică, de la ora 19.00, la Palatul Snagov.

109 afișări
Imaginea articolului Daniel Oajdea: Am fost dat afară de la întâlnirea Băsescu - PDL, de la Snagov

Daniel Oajdea: Am fost dat afară de la întâlnirea Băsescu - PDL, de la Snagov (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Oajdea a declarat pentru MEDIAFAX că a fost dat afară de la întâlnire după ce fusese invitat de la grupul parlamentar PDL să participe.

"Eu am fost invitat să particip personal de la grupul PDL. Am luat loc în sală şi o doamnă care îl însoţea pe domnul preşedinte Boc a venit şi mi-a spus: «Îmi pare rău că domnul preşedinte a spus că nu puteţi participa la această întâlnire». Şi eu am plecat, că nu pot să stau cu forţa să fac circ", a spus Oajdea.

El a menţionat că a venit la întâlnire în ideea de a-şi expune punctul de vedere, fiind invitat, şi a apreciat drept un gest "descalificant şi copilăresc" excluderea sa de la reuniune.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL a propus, luni, excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, decizia urmând să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare (CNC).

Deputatul de Iaşi a declarat că va face contestaţie la decizia de excludere a sa din PDL şi va analiza posibilitatea de a acţiona în judecată conducerea partidului în cazul în care aceasta nu a respectat Statutul.

Daniel Oajdea şi Clement Negruţ, ambii susţinători ai moţiunii de cenzură, au preferat să plece, miercuri, de la întâlnirea de la Parlament cu premierul Boc înainte de finalul acesteia, invocând motive precum o promisiune de a a participa la o emisiune TV.

Oajdea s-a pronunţat sâmbătă în favoarea remanierii guvernamentale.

"Nu ar trebui amânată remanierea, ci făcută acum. Dau şi exemple: la Finanţe, Muncă şi Economie, miniştrii trebuie înlocuiţi. Guvernul suferă la capitolul credibilitate", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici