Deputat liberal: Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu

Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu, anunţă deputatul Ionel Dancă. El este unul dintre parlamentarii care s-au dezafiliat din grupul PNL şi a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului Orban. „Excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoţi spiritul liberal din PNL”, afirmă Dancă.

1145 afișări
Imaginea articolului Deputat liberal: Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu

Deputat liberal: Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu

„Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec şi eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul şi a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat. Excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoţi spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală şi democratică a României fără PSD”, anunţă pe Facebook Ionel Dancă.

El afirmă că „istoria Partidului Naţional Liberal din ultimii 30 de ani se identifică cu Ludovic Orban care şi-a dedicat aproape toată viaţa partidului şi a luptat cu toată energia împotriva avatarurilor comuniste din politica românească, de la FSN, FDSN, PDSR şi PD până la actualul PSD”.

„Din păcate, o gaşcă de nevertebrate politice, de lichele şi trădători, de impostori şi bufoni, instalată totalitar la conducerea PNL de către preşedintele Klaus Iohannis, distruge Partidul Naţional Liberal şi îşi bate joc de români, predând guvernarea şi ţara la PSD. Dar, mai gravă decât distrugerea celui mai frumos partid istoric din România este distrugerea speranţei într-o guvernare de dreapta care să dezvolte România, aşa cum aşteaptă românii de mulţi ani. Eu încă mai am această speranţă şi sunt hotarat să lupt în continuare pentru o nouă politică naţională liberală care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta pentru dezvoltarea României. Indiferent de nume şi de siglă, suntem şi rămânem liberali, pentru România până la capăt”, conchide Dancă.

Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea sa din partid.

„Cei care conduc PNL au transformat această formaţiune politică într-un loc de prostituţie politică, obligând membrii să se prostitueze şi să stea în pat cu duşmanii, trădând alegătorii”, a declarat Ludovic Orban la finalul şedinţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici