Deputat PSD: Cîţu are creştere economică mai ceva ca realizările la hectar ale lui Ceauşescu

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi spune că în România este creştere economică „aproape cât alcoolemia lui Cîţu” şi acuză că dacă există o creştere economică, aceasta nu este simţită de români, ci făcută pe spatele lor.

262 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Cîţu are creştere economică mai ceva ca realizările la hectar ale lui Ceauşescu

Deputat PSD: Cîţu are creştere economică mai ceva ca realizările la hectar ale lui Ceauşescu

„Avem o creştere economică aproape cât… alcoolemia lui Cîţu. Încă prim-ministrul Florin Cîţu are iar creştere economică record, mai ceva ca realizările la hectar ale lui Nicolae Ceauşescu”, spune, marţi, pe Facebook, deputatul PSD Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii.

Acesta precizează că aşa se întâmplă atunci se compară această perioadă cu anul de criză 2020.

„Mai grav, însă, este faptul că această creştere economică nu se resimte în buzunarele românilor, ci e făcută pe spatele lor! Creşterea vine din scumpirile record la energie, din preţurile mărite, din inflaţia care galopează şi din veniturile îngheţate ale românilor”, mai spune Budăi.

Potrivit deputatului PSD, „fantasmele” lui Cîţu afectează 99% dintre români, „căci el guvernează, aşa cum ne-a spus, pentru acei 1% care simt această creştere”, potrivit lui Budăi.

Premierul Florin Cîţu a spus că există creştere economică în România.

Produsul Intern Brut (PIB) a crescut cu 1,8% în trimestrul al doilea al anului, faţă de primul trimestru din 2021, arată datele estimative publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS)

PIB-ul a crescut cu 1,8% în trimestrul doi al anului, faţă de primul trimestru din 2021.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, PIB-ul a înregistrat o creştere de 13%, arată datele estimative publicate de INS.

În semestrul întâi din 2021, comparativ cu semestrul întâi din 2020, PIB-ul a crescut cu 6,2%.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici