Compania Naţională de Investiţii vrea rezilierea contractului pentru construirea bazinului olimpic de înot din Brăila

Compania Naţională de Investiţii a demarat procedura de reziliere a contractului încheiat în anul 2011, privind construirea bazinul olimpic de înot din Brăila, anunţă ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

6716 afișări
Imaginea articolului Compania Naţională de Investiţii vrea rezilierea contractului pentru construirea bazinului olimpic de înot din Brăila

Sursa foto: Facebook / Lps Brăila

Compania Naţională de Investiţii (CNI), instituţie care funcţionează sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a demarat procedura de reziliere a contractului privind construirea bazinul olimpic de înot din municipiul Brăila, în vederea reluării procedurii de achiziţie publică şi a finalizării investiţiei, a anunţat ministrul Cseke Attila.

Bazinul olimpic de înot de la Brăila a fost contractat în 2011, iar lucrările au fost demarate în 2015.

Din iulie 2019 lucrarea a avansat doar în proporţie de 6%.

„Am vizitat lucrările în iulie, şi am impus un termen de o lună constructorului pentru a se mobiliza spre finalizarea lucrării. Acest termen a fost depăşit. Vom rezilia contractul cu acest constructor pentru a putea avansa cu investiţia după o nouă procedură de achiziţie publică. Scopul Ministerului Dezvoltării este de a finaliza obiectivul şi a-l preda în folosul comunităţii”, afirmă ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Astfel, CNI a notificat constructorul Midanne Invest Grup S.R.L. cu privire la rezilierea de drept a contractului încheiat în anul 2011.

Ministerul Dezvoltării menţionează că, ulterior acestei notificări, CNI va parcurge toate etapele în vederea preluării şantierului, stabilirea restului de executat şi demararea unei noi proceduri de achiziţie publică în vederea finalizării obiectivului de investiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici