Deputat PSD, nemulţumit de Tudorel Toader: Mai mulţi colegi ar fi fost mai buni la Ministerul Justiţiei

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat, miercuri, la Parlament, că la conducerea Ministerul Justiţiei ar fi mai buni o serie de social-democraţi, pentru că „s-ar putea aplica asupra părţii legislative, cum ar fi Şerban Nicolae sau Eugen Nicolicea.

213 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD, nemulţumit de Tudorel Toader: Mai mulţi colegi ar fi fost mai buni la Ministerul Justiţiei

Deputat PSD: Mai mulţi colegi ar fi fost mai buni decât Tudorel Toder la Ministerul Justiţiei

„În momentul în care acest ministru a fost propus, cu background-ul pe care îl avea în spate domnul ministru, sigurcă orice om normal la cap a crezut, în acel moment, că este un ministru bun şi eu cred în continuare că este un ministru bun. Numai că am spus că nu a conlucrat foarte bine cu noi”, a spus Rădulescu, întrebat fiind dacă a fost o greşeală să fie un ministru independent la Justiţie.

Chestionat dacă ar fi fost mai bine să fie un ministru politic, deputatul PSD a răspuns: „Dacă mă întrebaţi pe mine, da. Mie îmi pare rău că dintre colegii meu, cum este Şerban Nicolae şi alţii, nu au vrut să se implice şi să intre în acest minister. Eu sunt comnvis că faceau lucuri foarte bune”.

Întrebat dacă deputatul PSD, Eugen Nicolicea, este o variantă mai bună decăt Toader, Rădulescu a spus că mai mulţi social-democraţi ar fi fost mai buni la conducerea Ministerului Justiţiei.

„Mulţi colegi de ai mei sunt foarte buni în domeniul respectiv şi pot face aceleaşi lucururi. şi eu cred că mai bine ar putea face decât dl Tudorel, pentru că măcar s-ar aplica asurpa părţii legislative”, a conchis Rădulescu.

Camera Deputaţilor votează, în plenul de miercuri, moţiunea simplă prin care PNL şi USR cer demisia lui Tudorel Toader, intitulată „Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4 (patru)”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici