Deputat PSD: Nu putem gira în fruntea Guvernului primul premier manelist al României

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra spune că PNL cere, prin intermediari, voturile PSD pentru formarea noului său guvern şi susţine că parlamentarii social-democraţi nu pot gira în fruntea guvernului „primul premier manelist al României”.

2651 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Nu putem gira în fruntea Guvernului primul premier manelist al României

Deputatul PSD de Cluj: Nu putem gira în fruntea Guvernului primul premier manelist al României

Potrivit unei postări, luni, pe pagina sa de Facebook, Horia Nasra a spus că preşedintele Klaus Iohannis l-ar putea sacrifica pe Ludovic Orban în calitate de primă propunere de premier.

„Văd că liderii PNL se alintă prin intermediari şi cer voturile PSD pentru formarea Guvernului Orban. Înţeleg că domnului Orban îi este frică deoarece preşedintele Iohannis l-ar putea sacrifica în calitate de primă propunere, însă trebuie să fie bărbat şi să-şi asume voturile majorităţii încropite la moţiune şi să uite de sprijinul deputaţilor PSD, care nu pot gira un guvern CDR 2.0, care nu pot gira în fruntea Guvernului primul premier manelist al României!”, a scris Nasra.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va continua consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern. Şeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marţi.

Taguri:
psd,
guvern,
premier

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici