Depăşirea vitezei legale. Contestaţia lui Darius Vâlcov la decizia de suspendare a permisului de conducere, respinsă de instanţă

Magistraţii Judecătoriei Piteşti au respins contestaţia formulată de fostul consilier al premierului Darius Vâlcov la decizia de suspendare a permisului de conducere, după ce acesta a fost prins, în februarie 2019, conducând cu 116 kilometri pe oră pe un drum naţional din Argeş.

2088 afișări
Imaginea articolului Depăşirea vitezei legale. Contestaţia lui Darius Vâlcov la decizia de suspendare a permisului de conducere, respinsă de instanţă

Instanţa a respins contestaţia lui Darius Vâlcov la decizia de suspendare a permisului de conducere

Decizia Judecătoriei Piteşti nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 30 de zile de la comunicare, apel ce se depune tot la Judecătoria Piteşti.

Darius Vâlcov a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş după ce a fost amendat şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru ca a depăşit viteza legală.

Pe 14 februarie 2019, fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă a fost depistat de poliţiştii rutieri, în Albota, pe DN65, în timp ce conducea o viteză peste limita legală.

Sursele judiciare au declarat atunci pentru MEDIAFAX că Vâlcov conducea cu 116 kilometri pe oră, deşi limita pe drumul naţional este de 90 de kilometri pe oră.

Consilierul premierului a fost amendat cu 1.305 lei şi, în plus, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici