Deputaţii au vacantat locul de deputat al lui Octavian Goga. El a fost înlocuit de Alexandru Teacă

Camera Deputaţilor a validat, marţi, mandatul de deputat PMP al lui Alexandru Teacă, după ce Comisia Juridică şi de Validare a Camerei Deputaţilor, a dat raport de admitere pentru validarea funcţiei. Alexandru Teacă ocupă locul de deputat, lăsat liber prin vacantarea locului lui Octavian Goga.

271 afișări
Imaginea articolului Deputaţii au vacantat locul de deputat al lui Octavian Goga. El a fost înlocuit de Alexandru Teacă

Deputaţii au vacantat locul de deputat al lui Octavian Goga. El a fost înlocuit de Alexandru Teacă

Vicepreşedintele Comisiei Juridice Gabriel Andronache, de imunităţi şi de Validare a Camerei Deputaţilor a prezentat, luni, raportul de admitere aprivind validarea mandatului de deputat PMP a lui Alexandru Teacă. Totodată, comisia a luat act şi de vacantarea funcţiei deputatului Octavian Goga.

Deputaţii au luat act de vacantarea locului de deputat a lui Octavian Goga pe 7 octombrie, acesta fiind în prealabil, condamant definitv la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu suspendarea şi interzicerea unor drepturi, pentru infracţiunile de conducere fără permis şi sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Vacantarea funcţiei lui Goga a fost adoptată în Camera Deputaţilor cu 234 voturi "pentru" şi o abţinere. Doi deputaţi nu au votat.

De asemeena, plenul a votat vaidarea lui Alexandru Teacă în funcţia de deputat PMP, cu 243 "pentru", în unanimitate.

Octavian Goga a intrat în Parlamentul României pe un loc de deputat PMP de Covasna.

Încă din luna octombrie a anului trecut, PMP solicită ca Parlamentul să ia act de încetarea mandatului de deputat al lui Octavian Goga, condamnat definitiv în 2018 pentru conducerea fără permis şi sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

Alexandru Teacă este următorul candidat pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor al PMP Covasna, iar 8 octombrie ar fi trebuit să depună jurământul de deputat PMP, în plenul Camerei Deputaţilor, însă cvorumul pentru vacantarea funcţiei de deputat a lui Octavian Goga nu a fost întrunit.

Acesta a rostit jurământul de deputat, marţi, după votul asupra validării mandatului său.

Taguri:
teacă,
goga,
deputat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici