Deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare

Deputaţii nu vor lucra în Parlament săptămâna viitoare, după cele două zile libere de luni şi marţi, ei urmând să aibă activitate în teritoriu, a stabilit Biroul permanent al Camerei Deputaţilor.

154 afișări
Imaginea articolului Deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare

Deputaţii nu vor lucra săptămâna viitoare (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Luni şi marţi sunt zile libere, iar miercuri, joi şi vineri vor avea activitate în teritoriu. După zilele libere s-a considerat că e mai eficient ca parlamentarii să rămână în teritoriu, urmând ca săptămâna 7-10 mai să fie normală de lucru", a explicat secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardău (PDL), după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

Şedinţa Camerei Deputaţilor a fost suspendată, marţi, din lipsa cvorumului, înaintea votului final asupra cererii de începere a urmăririi penale a lui Laszlo Borbely şi a proiectelor cum ar fi impozitarea averilor mari sau transportul în regim de taxi.

Prin urmare, aceste voturi urmează să fie date după data de 7 mai.

Guvernul a adoptat, în şedinţa de marţi, hotărârea prin care ziua de luni 30 aprilie 2012 este declarată zi nelucrătoare în sectorul public, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia Sărbătorii de 1 Mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici