Deputaţii şi-au adoptat bugetul pe 2011. Vezi aici ce cheltuieli au tăiat

Deputaţii au adoptat, marţi, cu 165 de voturi "pentru", 5 voturi "împotrivă" şi 7 abţineri, proiectul de buget al acestui for legislativ pe anul 2011, care se ridică la aproximativ 220 de milioane de lei.

15 afișări
Imaginea articolului Deputaţii şi-au adoptat bugetul pe 2011. Vezi aici ce cheltuieli au tăiat

Deputaţii şi-au adoptat bugetul pe 2011. Vezi aici ce cheltuieli au tăiat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată după ce PSD s-a retras de la lucrări, social-democraţii fiind nemulţumiţi de modul în care a afost adoptată Legea pensiilor.

La începutul săptămânii trecute, Biroul permanent a aprobat cu unanimitate de voturi, în absenţa opoziţiei, bugetul Camerei pentru anul 2011, care se ridică la 219.473.000 de lei, fiind cu 3% mai mare în cifre absolute faţă de anul acesta, potrivit chestorului Camerei Gheorghe Albu (PDL).

Comisia de buget a dat avizat favorabil, fără amendamente, proiectului de buget al Camerei pe anul 2011, în forma convenită de reprezentanţii puterii.

În proiectul de buget pe anul 2011 nu sunt incluse sume pentru premii, prime de vacanţă şi achiziţionarea de autoturisme, iar fondurile pentru poştă, telecomunicaţii, telefoane, internet au scăzut sub 96%, în timp ce cele pentru deplasări interne la 90% şi fondul de protocol la 94%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici