Deputatul Silviu Prigoană demisionează din PDL

Deputatul Silviu Prigoană şi-a depus, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, demisia din grupul PDL, el precizând că va activa din 10 septembrie ca parlamentar independent.

1953 afișări
Imaginea articolului Deputatul Silviu Prigoană demisionează din PDL

Silviu Prigoană (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Demisia lui Prigoană din grupul PDL urmează să fie prezentată în plenul Camerei Deputaţilor.

Silviu Prigoană a fost candidatul PDL, la alegerile locale, pentru funcţia de primar general al Capitalei.

Fiul său, Honorius Prigoană, fost candidat la alegeri pentru Camera Deputaţilor, s-a înscris, în 31 august, în Organizaţia Municipală a PNL Bucureşti, adeziunea fiind semnată de preşedintele interimar al PNL, Daniel Chiţoiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici