Dezbaterea bugetului va începe marţi

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, luni, în principiu, ca deputaţii şi senatorii să lucreze marţi şi miercuri, în şedinţă comună, până la ora 20.00 pe proiectul bugetului de stat pe anul 2013, a anunţat secretarul Camerei Niculae Mircovici.

138 afișări
Imaginea articolului Dezbaterea bugetului va începe marţi

Dezbaterea bugetului va începe marţi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Marţi, la ora 9.00, vor fi Birourile reunite ale Camerei şi Senatului, iar de la ora 10.00 începe dezbaterea bugetului. În principiu, s-a stabilit ca marţi şi miercuri programul să fie până la ora 20.00, urmând ca joi şi vineri probabil până la epuizarea dezbaterii", a explicat Mircovici, după şedinţa conducerii Camerei.

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au adoptat, vineri seară, cu amendamente, proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2013. Raportul favorabil a întrunit 23 de voturi "pentru", 3 abţineri şi 5 voturi "împotrivă".

La nivelul comisiilor de buget-finanţe a fost amendat proiectul legii bugetului de stat, faţă de forma popusă de Guvern, fiind realizate o serie de redistribuiri de sume de la bugetul Ministerului de Finanţe către alţi ordonatori de credite.

De asemenea, parlamentarii din cele două comisii au adoptat, vineri seară, fără amendamente, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013. Raportul favorabil a întrunit 24 de voturi "pentru", cinci voturi "împotrivă" şi trei abţineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici