Donald Trump, aproape de o decizie majoră: Vrea să interzică accesul imigranţilor în SUA, din cauza „Inamicului Invizibil”

  • Donald Trump a anunţat luni că şi-a propus să interzică accesul imigranţilor în SUA
  • În felul acesta, joburile cetăţenilor SUA ar fi protejate, consideră preşedintele american
3239 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, aproape de o decizie majoră: Vrea să interzică accesul imigranţilor în SUA, din cauza „Inamicului Invizibil”

Donald Trump, aproape de o decizie majoră: Vrea să interzică accesul imigranţilor în SUA, din cauza „Inamicului Invizibil”

Donald Trump a anunţat luni că şi-a propus să interzică accesul imigranţilor în SUA, din cauza pandemiei de coronavirus, scrie dailymail.co.uk.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii a postat pe Twitter: „Pe fondul atacurilor venite din partea Inamicului Invizibil şi dat fiind că trebuie să protejăm joburile cetăţenilor americani, voi semna un ordin temporar privind suspendarea accesului imigranţilor în Statele Unite”.

Cel puţin 22 de milioane de americani au rămas fără locuri de muncă din cauza pandemiei, care a redus cu 13,5% numărul total de joburi din SUA.

Luna trecută, Trump a anunţat interzicerea accesului străinilor ce vin din Europa, în Statele Unite. Totodată, a fost interzis accesul în SUA al celor care vin din China. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici