Donald Trump, atac fără precedent la adresa preşedintelui Joe Biden: „Ţara noastră nu a fost niciodată atât de umilită”

  • Fostul preşedinte Donald Trump a criticat acţiunile actualului preşedinte american, Joe Biden
  • Trump compară retragerea din Afganistan cu un alt eşec dureros din istoria Statelor Unite: Războiul din Vietnam
  • Joe Biden a declarat că îşi menţine fermă poziţia de retragerea trupelor din teatrele de operaţiuni afgane
2984 afișări
Imaginea articolului Donald Trump, atac fără precedent la adresa preşedintelui Joe Biden: „Ţara noastră nu a fost niciodată atât de umilită”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Fostul preşedinte Donald J. Trump critică vehement decizia actualului preşedinte Joe Biden de a retrage sprijinul armat acordat Afganistanului. Trump afirmă că politica externă a Statelor Unite trece printr-un moment de criză.

„Este un moment teribil pentru poporul american. Ţara noastră nu a fost niciodată atât de umilită. Nu ştiu cum vreţi să o numiţi: o înfrângere militară sau o înfrângere psihologică. Nu există nimic prin comparaţie, nici măcar criza ostaticilor gestionată de Jimmy Carter nu se ridică la nivelul actualei catastrofe”, a comentat Donald Trump.

Trump compară imaginea disperării de pe aeroportul din Kabul cu un alt eşec proeminent al istoriei armate a Statelor Unite: căderea Saigonului în ultimele zile ale războiului din Vietnam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici