Dorin Bădulescu a demisionat din PMP. Motivul este incompatibilitatea cu unii colegi din conducere

Senatorul Dorin Bădulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că demisia sa din PMP are legătură cu incompatibilitatea cu "unii colegi din conducere" şi că nu va pleca la ALDE sau PNL, ci va rămâne momentan indepedent. El a precizat că a fost abordat şi de PSD, dar nu intenţionează să se alăture partidului

1223 afișări
Imaginea articolului Dorin Bădulescu a demisionat din PMP. Motivul este incompatibilitatea cu unii colegi din conducere

Dorin Bădulescu a demisionat din PMP. Motivul este incompatibilitatea cu unii colegi din conducere

"Motivele sunt legate de anumite incompatibilităţi cu unii colegi din conducere. Nu are legătură cu şefia, cu schimbarea conducerii. Am tot respectul pentru domnul preşedinte Traian Băsescu. Nu este o chestiune. E o chestiune de viziune diferită. S-au acutizat anumite chestiuni. Eu nu am fost de acord ca prima măsură a partidului să fie propunerea excluderii unui coleg, indiferent cum ar fi şi anunţată pe presă îanitne de a se consulta în organismul de conducere al partidului, ca anunţ. Au fost nişte divergenţe care au condus la lucrul acesta, inclusiv schimbarea preşedintelui organizaţiei de la Buzău şi numirea unui alt coleg, deputat din alt judeţ, cu care nu sunt într-o relaţie foarte bună. Eu sunt senator de Buzău, eram preşedinte executiv acolo. Este vorba mai mult de organizaţie, mai puţin de chestiuni legate de Traian Băsescu. În niciun caz nu am ce să-i reproşez domnului preşedinte", a afirmat senatorul de Buzău, Dorin Bădulescu, vineri pentru MEDIAFAX.

Chestionat de MEDIAFAX dacă motivul demisiei a fost şi schimbarea conducerii PMP şi alegerea la şefia partidului a lui Eugen Tomac, senatorul Bădulescu a spus: "Noua conducere, cu unii colegi nu am putut să relaţionez suficient de eficient astfel încât să ajungem la un consens. S-au adoptat nişte poziţii radicale, poziţii cu care eu nu sunt de acord."

Întrebat de MEDIAFAX dacă se va înscrie în ALDE sau PNL, fostul lider de grup al senatorilor PMP, Dorin Bădulescu a răspuns: "N-am spus că plec undeva. Rămân deocamdată independent".

Acesta a adăugat că există şi propuneri din partea PSD, dar că "eu sunt om de dreapta şi nu pot să mă îndrept către stânga".

Reamintim că pe 29 mai, PMP a rămas fără grup la Senat, după ce senatorii Ion Ganea şi Iustin Talpos au trecut la PSD, fiind nevoie de cei puţin şapte parlamentari pentru a forma un grup. În aceeaşi zi şi deputatul Valeriu Steriu, care era atunci preşedinte executiv al formaţiunii, a anunţat că părăseşte partidul şi se înscrie în PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici