Dragnea: Aş vrea ca procesul meu să nu fie influenţat de poziţia politică. Preşedintele interimar al PSD anunţă într-o săptămână dacă va candida la Congres

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că va anunţa în aproximativ o săptămână dacă va candida la preşedinţia PSD, arătând că ar vrea ca procesul său să nu aibă legătură cu poziţia politică şi că el crede foarte mult în nevinovăţia sa.

438 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Aş vrea ca procesul meu să nu fie influenţat de poziţia politică. Preşedintele interimar al PSD anunţă într-o săptămână dacă va candida la Congres

Dragnea: Aş vrea ca procesul meu să nu fie influenţat de poziţia politică. Preşedintele interimar al PSD anunţă într-o săptămână dacă va candida la Congres (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În momentul în care eu o să am convingerea că pot să determin ca partidul să ajungă în acea poziţie în care să devină un partid foarte bun, un partid care să fie perceput din ce în ce mai bine de populaţie, atunci eu voi lua decizia să cer votul de încredere al întregului partid", a spus Dragnea, la B1Tv, adăugând că va lua această decizie probabil până pe 27 septembrie.

El a adăugat că nu ar vrea să creadă că procesul său ar avea vreo legătură cu poziţia politică, adăugând că el crede foarte mult în nevinovăţia sa.

"În toată această perioadă m-am abţinut să comentez despre acest proces, atât de dosar, cât şi de proces. Aş vrea să nu aibă legătură cu poziţia politică, îmi doresc foarte mult ca un proces să nu fie influenţat de poziţia politică. (...) Dacă nu aş fi crezut în sinea mea în nevinovăţia mea, nu aş fi cerut votul de încredere nici ca preşedinte executiv, unde am primit un vot clar. Cred foarte mult în nevinovăţia mea, chiar cred", a adăugat Dragnea, întrebat în legătură cu dosarul Fraudă la Referendum, în care a fost deja condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare.

Comitetul Executiv Naţional de luni va convoca Congresul partidului, programat pentru data de 11 octombrie, unde se va alege noua conducere a partidului.

Recursul în Dosarul Fraudă la Referendum în care Liviu Dragnea a fost deja condamnat în primă instanţă ar urma să se judece în jur de 28 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici