Dragnea: Băsescu e acum directorul de campanie al Elenei Udrea, Iohannis ar trebui să fie speriat

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Suceava, că liberalul Klaus Iohannis ar trebui să fie speriat în condiţiile în care Traian Băsescu este acum directorul de campanie al Elenei Udrea, iar preşedintele "poate să fie foarte eficient" în campanie electorală, pentru că are experienţă.

121 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Băsescu e acum directorul de campanie al Elenei Udrea, Iohannis ar trebui să fie speriat

Dragnea: Băsescu e acum directorul de campanie al Elenei Udrea, Iohannis ar trebui să fie speriat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Dragnea a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că acum Traian Băsescu este directorul de campanie al Elenei Udrea.

"Este directorul de campanie al doamnei Elenei Udrea. Nu s-au ascuns. Au făcut public acest lucru. Au avut prima analiză temeinică de campanie de trei ore. Probabil au stabilit şi principalele linii de acţiune în campania electorală. Traian Băsescu are experienţă în campanie electorală şi poate să fie foarte eficient. Cred că ar trebui să fie speriat Klaus Iohannis", a spus Dragnea.

Elena Udrea şi un grup de lideri PMP s-au întâlnit, miercuri, la Cotroceni, cu preşedintele Băsescu, pentru a discuta despre campania pentru prezidenţiale.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că susţine PMP şi că Elena Udrea a fost "un ministru bun" şi este "un om pragmatic, extrem de loial", căruia îi susţine categoric candidatura la Preşedinţie.

Udrea i-a mulţumit, într-o conferinţă de presă, lui Traian Băsescu pentru susţinerea publică pe care i-o acordă acum şi în toată carierea ei de om politic şi a arătat că va susţine continuarea reformelor începute în mandatul preşedintelui, dar, în acelaşi timp, va "adăuga personalitatea, caracterul şi proiectele proprii".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici