Dragnea: Ca om aş susţine graţierea lui Gică Popescu, ca vicepremier, nu

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică seară că este de mic microbist şi că, în calitate de om, ar susţine graţierea lui Gică Popescu, el menţionând că, în calitate de vicepremier, nu ar susţine acelaşi lucru.

304 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Ca om aş susţine graţierea lui Gică Popescu, ca vicepremier, nu

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Ca om aş face lucrul ăsta, ca vicepremier, sub nicio formă", a spus Dragnea, la B1Tv.

El a spus că, probabil, preşedintele Traian Băsescu nu-l va graţia pe Popescu.

"Eu aş susţine graţierea lui Popescu, e prima faptă, poate a fost împins să facă, poate nu a ştiut ce face. Îmi doream să fie preşedintele FRF, aveam multe speranţe, a făcut o boacănă...", a spus Dragnea.

El a arătat că admite că acesta a fost condamnat, dar a arătat că această condamnare a creat emoţie.

"A creat emoţie..eu sunt microbist de mic, am dreptul de opinie ca om, de la trei ani ţin cu Rapidul, iar Popescu a fost căpitan. Pentru microbişti a fost un şoc", a mai spus Dragnea.

Premierul Victor Ponta a spus, duminică seara, la RTV, că i s-ar părea normal să fie aplicate prevederile constituţionale privind graţierea în cazul fostului internaţional Gheorghe Popescu, condamnat la închisoare cu executare în "Dosarul transferurilor", şi că el l-ar graţia, dacă ar fi preşedinte.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici